• Ilmainen toimitus matkahuollolla yli 40€ tilauksille!
  • Ilmainen toimitus matkahuollolla yli 40€ tilauksille!

GO FLY?

Go Fly on yhden miehen firma, joka perustettiin kesäkuun 1. päivä vuonna 2015.

Kaikki alkoi siitä, kun pieni poika valitsi harrastuksekseen kalastuksen. Ensin onkien, sitten virvelillä ja lopulta perholla. Vuonna 2000 käydyltä perhonsidontakurssilta sain intoa perhojen tekoon. Perhoja alkoi mennä kaupaksi enemmänkin 2014-2015. Mietintämyssyä pyöriteltiin kauan aikaa ja tuumailtiin että "mitä muuta perhokalastuskampetta sitä voisi myydä". Olin käyttänyt itse Flextecin vapoja jo tovin, ja kummastelin niiden jokseenkin huonoa saatavuutta Suomessa sekä vähäistä käyttäjämäärää. Osa osti vapoja ebaystä, ja osa kyseli vapoja eri foorumeilla. Myös varaosien saatavuus oli Suomessa kortilla.. Päätinpä tarttua tuumasta toimeen ja otin yhteyttä Flexteciä valmistavaan yritykseen Briteissä, ja pyysin saada ryhtyä maahantuojaksi ja jälleenmyyjäksi. Pienestä palkasta jollain ihmeen konstilla sain säästettyä huimat 800 euroa kasaan ja tein sijoituksen omaan yritykseeni ja ostin Flextecin vapoja myyntiin ja aloitin yritystoiminnan. Vavat menivät hyvin kaupaksi ja pikkuhiljaa kassaan kertyi rahaa jo sen verran että sain tilattua lisää vapoja sekä Flextecin keloja. Ensimmäinen vuosi meni lähinnä perhoja ja vapoja myyden.

Sidoin tuolloin noin 1000 perhoa vuodessa ja tuskastelin huonojen perhonsidontatyökalujen kanssa, siitäpä taas ajatus hankkia hyviä työkaluja myyntiin. Testasin yli 30 eri tehtaan saksia ja valitsin niistä ominaisuuksiltaan parhaat! Nämä myyntiin! Tuotetta kehitettiin ja laatuvaatimukset tehtaalle oli kovat, sillä sutta ja sekundaa ei tässä pikkufirmassa ole vara myydä!

Saksien myyntimäärät alkoi kasvaa ja suosio oli kova! Nyt pääasiallinen myyntituote on juurikin sakset ja perhot, Flextecin vapojen valmistuksen loppuessa muutamia vuosia sitten.

Nyt myynnissä olevat sakset ovat laadultaan maailman kärkipäätä, ja jokaiset myytävät sakset tarkistetaan mahdollisten laatuvirheiden varalta. Asiakastyytyväisyys voidaan todeta olevan 100%. Uskallankin antaa kaikille myytäville saksille 100% tyytyväisyystakuun! Uusia saksimalleja tulee silloin tällöin valikoimaan vanhojen, jo äärimmäisen hyviksi saksiksi todettujen lisäksi.

Perhoja olen sitonut siis vuodesta 2000. Tuolloin kymmenen vuotias pojan kloppi sitoi tietysti vain mitä ihmeellisempiä aivopieruja, mutta sitoi kuitenkin. :D Osa alkutaipaleen perhoista on edelleen tallessa..... 2010 luvulta alkaen sidontaan on tullut enemmän ajatusta mukaan, vaikkakin paljon tulee niitä kuuluisia aivopieruja sidottua, useimmiten toimivia sellaisia! Perhoja löydät myös verkkokaupasta.

Sidon perhot aina huolella, rakkaudesta lajiin! Verkkokaupassa myytävät perhot tehdään usein tilauksesta, tästä syystä niiden toimitusaika on usein 7pv luokkaa. Joitain perhoja teen varastoon heti toimitettavaksi.

Otan mielellään vastaan palautetta verkkokaupasta, saksista tai muista myynnissä olevista tuotteista. Ja jos jotain ei löydy mitä pitäisi löytyä: huikkaa vaikka sähköpostilla niin koitetaan saada varastoon! En myy kaikkea kaikille, vaan tarkkaan valittuja tuotteita just sulle!

Mistä nimi Go Fly?

Erittäin hyvä kyssäri.. :D Se kuulosti silloin nasevalta ja tosi coolin kansainväliseltä.

-Kari / Go Fly-